Sea to Summit Traveller Series - TrI Regular Regular Regular Ocean 8a08b1

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Poster - Independent 30x40cm,
Havsö Frida 1.1 Mikrovågsugn,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Sea to Summit Traveller Series - TrI Regular Regular Regular Ocean 8a08b1

Produktbeskrivning

Couch-surfarens bästa vän
Traveller TrI är perfekt för dig på resande fot, sover du i tält fungerar den som sovsäck, men om det blir för varmt eller du vill ha ett täcke öppnar du bara dragkedjan och du har ett fullstort duntäcke. Perfekt om du är på resa och växlar mellan att bo i tält och vandrarhem eller reser i ett varmare område. Dubbelsidig, välj själv om du vill ha blå eller mörkgrå utsida.

En dragsko i båda ändarna låter dig hålla värmen inne när du har den som sovsäck. Det går även att sätta ihop flera Traveller TrI och få ett dubbeltäcke eller en sovsäck för två.

Sea to Summits sovsäckar är fyllda med UltraDry down 850+ Loft™, ett dun som är behandlat för att vara vattenavstötande, antibakteriellt och för att torka snabbare än vanligt dun. Resultatet är en sovsäck som har dunets alla fördelar men saknar dunets känslighet för fukt och vatten.

- Normallång modell.
- Tålig mot fukt och väta.
- Lämpad för tresäsongsbruk.
- Fullängds dragkedja.
- Dragsko i fot och huvudända låter dig hålla värmen inne.
- Packpåse med komprimeringsfunktion.
- Levereras med tvätt- och förvaringspåse.

Komforttemperatur: 10°C
Extremtemperatur: -2°C

Vikt: 389 gram
Längd: 185 cm
Bredd: ca 150 cm som täcke.

Material:
Yttermaterial och foder: 15D nylon, lätt, vattenavvisande och duntätt.

Isolering: UltraDry down 850+ Loft™ Europeiskt gåsdun som är behandlat för att vara vattenavstötande, snabbtorkande och antibakteriellt. Dunet är ej plockat från levande fåglar.

Detaljer

 • Kön: Unisex
 • Aktuell i vårt sortiment : 2018
 • Produktnummer : 446746

Sea to Summit Traveller Series - TrI Regular Regular Regular Ocean 8a08b1

Sealskin Halkmatta Doby 75 x 38 cm vit 312005210, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
 • Freepour Bottle,
  I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

 • Bordsduk Ljusrosa,
  I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

 • Karta över Svalöv, Skåne,
  I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Sea to Summit Traveller Series - TrI Regular Regular Regular Ocean 8a08b1

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Kaffeservis 3-delar Natalie i fältspatporslin,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

RIDDER Halkfri badkarsmatta Capri 72x38 cm vit 66081,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Skrivbok Citat Astrid Lindgren,MEITAI Bärsjal, Antik , Design KeLiMaLu,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Dr. Martens KENDRA - Klassiska stövletter - cherry röd,
Valentino diadem,