Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Skalkniv i turkos eller rosa,
Kuling, Ottawa Fodrat Regnställ Classic Navy,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371

Produktbeskrivning

Superlätta och låga paddelskor med friktionstryck

Hiko Contact Shoe riktar sig mot dig som vill ha full kontakt med din kajak. Den mjuka och smidiga sulan skyddar tår och häl samtidigt som den ger bra friktion både mot underlag och ovansida.

Skon har en smidig överlappning och mudd i insteget som gör att det är lätt att komma i skon och att den sitter tight när den väl är på plats. 

Detaljer

 • Normal storlek
 • Rakt snitt
Specifikation
Outdoorskor
Användningsområde: Vattensport
Design: Låga
Material
Yttermaterial: Neopren, Gummi
Sula: Gummi
Skotillbehör
Förslutningssystem: Slip-On
Stegjärnskompatibla: Inte stegjärnskompatibel
Material
Neopren, NTX 2-gummi  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
794863

Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371

Tristar Bordsgrill GR-2899 1000 W 25,5x15,5 cm, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
 • Dammsugarpåsar Electrolux ZUSG 3901,
  I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

 • Korkskruv Bistro,
  I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

 • Hawaiikrans Oktoberfest med Kapsylöppnare,
  I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371Hiko Contact Contact Contact Shoes Unisex 8b1371

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

The Trinity and SS.Romuald and john the,Nardo di Cione,60x40cm,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Philips Giraffe Taklampa 20W 230V,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Dammsugarpåsar Numatic NVR 200,Mytologi på 30 sekunder 9789176173091,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Muk Luks AMIRA - Tofflor & inneskor - blush,
KIOMI Snörstövletter - taupe,