Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Duffy Chelsea Boots, Svart,
Växelmotor 12 V/DC MFA 919D30001 3000:1,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212

Produktnummer: 10802661

Superläcker och trendig poster med en bild på Shawn Mendes.

Ett vackert och ljust fotografi som gör sig fint på vilken vägg som helst.

Snygg att kombinera med andra poster och prints i tavelcollage.

Finns i flera storlekar.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Postern levereras väl förpackad i papprulle.

Ram ingår ej.

Storlek: 40x50cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212

Eldkorg, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Metal & Plastic Tool Box,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Ubbink Platta i Rostfritt stål för trädgårdsvattenfall 6x30x25 c,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • MORPHY RICHARDS Ångmopp Total Clean Fresh 13in1,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212Poster - I I I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm 1e7212

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Rak adventsljusstake blå 5 ljus,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Dammsugarpåsar Electrolux Z 5021,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

HQ Dimbar lysdiodlampa i halogenstil MR16 GU10 5 W 345 lm 2 700,RALPH LAUREN Långärmad Kråsblus/ Topp/ Blus med volang, Small/ 36, Vit, 940kr!,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

KIOMI Snörskor - bordeaux,
FM Mattsson Siljan blandare med diskmaskinsavstängning.,