Helly Hansen W's Lifa Active Light LS Shirt Shirt Shirt Graphite Blå 76d1b6

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Bliz Active Matrix sports glasses - Gul w purple multi,
Poster - USA karta ram 40x50cm,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Helly Hansen W's Lifa Active Light LS Shirt Shirt Shirt Graphite Blå 76d1b6

Produktbeskrivning

Ventilerande underställströja för aktivt liv

Lättviktig underställströja i två lager. Lifa Active är ett väldigt bekvämt undre lager med flatlock-sömmar som ger en nära-hud-känsla. 

Lagret närmast kroppen suger snabbt och effektivt upp fukt och transporterar den vidare. Kroppen hålls torr och du kan fortsätta sporta utan att bli nedkyld eller nedtyngd. Grym ventilerande förmåga och lätt mjukt tyg gör den till en favorit som aktivt plagg under vår och sommar. 

Detaljer

 • Två-lagers-konstruktion med fukttransporterande Lifa-fiber
 • Värmeisolerande och ventilerande
 • Lättviktigt material
 • Flatlock-sömmar för komfort (nex-to-skin)
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Långarmad
Användningsområde: Multisport
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 74% polyester, 26% polypropen
Säsong
Året runt  
Egenskaper
Krage: Rundad halsringning
Stängning: Utan
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
729514

Helly Hansen W's Lifa Active Light LS Shirt Shirt Shirt Graphite Blå 76d1b6

vidaXL Kulledsavdragare 17/23/28 mm för bilreparation, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
 • vidaXL Gardiner i microsatin 2 st med öglor 140x225 cm grå,
  I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

 • Smartwares C749IP IP-kamera 1080p Inomhus,
  I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

 • Poster - Pride hand and heart 30x40cm,
  I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Helly Hansen W's Lifa Active Light LS Shirt Shirt Shirt Graphite Blå 76d1b6

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Helly Hansen W's Lifa Active Light LS Shirt Shirt Shirt Graphite Blå 76d1b6Helly Hansen W's Lifa Active Light LS Shirt Shirt Shirt Graphite Blå 76d1b6

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Radiator Airer Twin Rail Set of 2 Chrome 61cm Width,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Coghlan's Elastisk spännrem (76cm),

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Sagaform Piccadilly pajform 28cm,Cosmoparis SALANA - Klassiska stövletter - khaki,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

DALE OF NORWAY Alpina Masculine tröja NY! Storlek XL grå,
LAB Sandaletter - galaxy estrella,