Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Design By Grönlund Kristalltaklampa Ring,
Charlotte of Sweden rosa, Rosa,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5

Produktnummer: 15875894

Bäddset Påslakan Good Night

Material: 100 % Bomull

Storlek Påslakan: 240x220 cm

Storlek Örngott: 60x70cm

Färg: Brun, Grå

Märke: Sleep time

Medföljer 1 st påslakan och 2 st örngott.

Sängkläder för Dubbelsäng

Produktbeskrivning:

Ett fint påslakanset för dubbelsäng med texten GoodNight Buonanotte welterusten

Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5

Glass Vase Household Lounge Dining Diam.13cm, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • vidaXL Prydnadskuddar för trädgården 2 st 60x40 cm randiga äppel,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Dammsugarpåsar Ide Line Mistral Automatic 1250,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • St Gregory and St Jerome,Fra Filippo Lippi,80x40cm,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5Bäddset Bäddset Bäddset Påslakan Good Night e165a5

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus brun 80x150 cm,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Dammsugarpåsar Hoover Telios T 4300 till 4599,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Vita (Umage) Eos Up fjäderlampa - Vit,Marco Tozzi Ankelboots - navy,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Axialborste 65mm-0,35mm Luna,
Poster vågor slår mot fyr, 50x70 cm,