Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Knivset 3 st + upphängningskrok,
Dammsugarpåsar Nilfisk Compact 919,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23

Produktnummer: 16245853

Mal egen färs eller stoppa korv med denna stilrena köttkvarn gjord i rostfritt stål.

Den är enkel att använda och tillbehör som är enkla att rengöra efter användning.

Effekt: 1200 W

Malskivor i tre storlekar (3, 5 och 7 mm)

Korv- och kebbetillbehör

Backfunktion

Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23

vidaXL Tändinställning verktyg Fiat 1,2 16V bensin, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Stjärna LED Lampa,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Skinnkjol, Strl: 38, Vit, Skinn,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Husmodern 1979-38 ABBA Agnetha Fältskog..K Taikon..Victoria,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23Egen Korv med Kraftfull Köttkvarn från Havsö, 1200W, 1200W, 1200W, 3 malskivor 63fa23

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Tiger jeans NYA i storlek 31/32,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Europeiskt miniatyrmåleri,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Avokado Strandfilt,Krok R,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Filippa K, Kostymbyxor, Strl: XL, Grå, Ull,
Reebok Classic EX-O-FIT - Höga sneakers - vit,