Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

New Look SALAMANCA - Sandaler - bright röd,
AG Design Fototapet Spiderman FTD2208,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159

Produktnummer: 16334568

Den högkvalitativa, högpresterande, och sladdlösa TE-CD 12 Li borrmaskinen är ett professionellt utvecklat verktyg som kommer att leva upp till alla dina förväntningar och göra borrningsarbeten till en lätt match oavsett om du väljer att använda verktyget i ditt hus, din verkstad, eller i ditt garage. Litium-jon-batterierna har ett system som optimerar batterilivslängd. Den högeffektiva motorn gör att produkten är perfekt för många ändamål och kommer att vara funktionell under många framtida år. Hylsan med en snabbväxlingschuck låter användare byta delar på ett snabbt och enkelt sätt med hjälp av det automatiska spindellåset. Med en precis hastighetskontroll och ett variabelt vridsystem så kan du justera verktyget till att passa material som du arbetar med, och med de skruvarna som du vill använda. En Quick Stop-funktion förhindrar fortsatt drift då manöverbrytaren släpps. Ett LED-ljus håller arbetsområdet upplyst. Batteriladdaren kan ladda produkten på en timma och medföljande litium-jon-batterier förhindrar arbetasavrott helt och hållet. Den ergonomiska designen med ett mjukt grepp låter användare arbeta utan ansträngning och utan obehag. TE-DC 12 Li förvaras i en verktygslåda och är enkel att transportera och förvara.

Laddningstid: 1 timma
Ackumulator: 12 V, 1300 mAh (Li-Ion)
Tomgångsvarv: (växel 1) 0 – 350 rpm
Tomgångsvarv: (växel 2) 0 – 1300 rpm
Storlek: 330 x 95 x 265 mm (L x V x H)
Maximal torque: 25 Nm
Antal inställningar: 18
Precis elektronisk hastighetskontroll
Momentväljare
LED-lampa
Kompakt design med mjukt grepp
Ergonomisk design
Förvaras i verktygslåda

Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159

Kaffe ELIZA - Blus - midnight marine, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Dorothy Perkins CHAIN PRINT SPLIT - Blus - grön,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Baum und Pferdgarten JANNIE - Maxiklänning - orange field,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Diesel G-ACIR-B OVERCOAT - Parkas - olive grön,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159Einhell sladdlös borrmaskin med 2 batterier batterier batterier TE-CD 12 Li 51f159

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Bershka MIT PUFFÄRMELN - T-shirt med print - beige,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Pepe Jeans FOSTER - Sneakers - manhattan,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Warehouse DREE FLORAL - Skjorta - ivory,Gina Tricot CURVE - Jeans Skinny Fit - bleached,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Selected Homme SHDONE-MYLOCELL - Kostym - dark blå,
Only & Sons Skjorta - griffin,