Bissell Pet Pet Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb 158b00

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Kortärmad Topp Snörning Svart Strlk XXL,
Pappersassietter Jul Snöflingor,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Bissell Pet Pet Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb 158b00

Produktnummer: 16297630

Bissell Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagbar borste, svart
Rengör varhelst ditt husdjur går med BISSELL Pet Hair Eraser sladdlös handhållen dammsugare. Denna lätta och sladdlösa handhållna enhet låter dig städa upp djurhår och smuts som samlas på dina möbler, i din matta, i bilen eller varhelst dina håriga vänner leker.
Löstagbar motordriven borste hjälper till att fånga upp mer inbäddade husdjurshår och smuts, vilket ger en djupare rengöring. Det medföljande fogmunstycket och klädselverktyget kan användas separat eller staplas tillsammans för att kombinera deras användbarhet. Denna husdjurshårdammsugare har dessutom ett två-stegs filtreringssystem som utformats för att förlänga livslängden på filtret och tillhandahålla enklare rengöring.
• Laddas på mindre än 5 timmar
• Upp till 15 Minuters drift per laddning
• Lätt avtagbar borstrulle och motordriven fot

Bissell Pet Pet Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb 158b00

  • ODLO CORE LIGHT - T-shirt - bas - odyssey grå,
TOM TAILOR DENIM CHRISTMAS - Sweatshirt - botanical grön, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • The Kooples Blus - röd,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Dorothy Perkins Petite ANIMAL - Blus - khaki,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • New Look BUTTON CHUBBY CARDI - Kofta - camel,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Bissell Pet Pet Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb 158b00

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Bissell Pet Pet Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb 158b00Bissell Pet Pet Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb 158b00

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Vince Camuto Plus Tunika - ultra vit,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

WEEKEND MaxMara FORTUNA - Parkas - khaki,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Vila VIFAUNAS - Jerseyklänning - total eclipse/snow vit,Guess CHRIS - Jeans Skinny Fit - spectre,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Only & Sons ONSREX TEE - T-shirt med print - light grå melange,
Noisy May Jeans Skinny Fit - dark blå,