Fjäril väggdekorationer 3D med med med magneter 12 st / förp Röd 165963

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

MÖRKBLÅ JEANSKAVAJ STORLEK 54 FRÅN "SELECTED MENSWEAR",
Minelli Ankelboots - blush,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Fjäril väggdekorationer 3D med med med magneter 12 st / förp Röd 165963

Produktnummer: 5825816

12 st 3D fjäril klistermärken samemballering, perfekt design.

Paketet innehåller två stora i storlek 11.5cm x 9 cm, två medelstora ettor i storlek 9 cm x 7,5 cm och 8 små i storlek 7 * 5cm.

Det är en perfekt present för några speciella tillfällen som jul, gifta sig, födelsedag, årsdag, förlovning, nyfödd bebis, 18th 21, studenten, pension eller bara ett tecken på kärlek.

Varhelst de är i skyltfönster, eller bordsdekorationer , de gör en spektakulär uppvisning, och ta med hem till liv !!!

Fjäril väggdekorationer 3D med med med magneter 12 st / förp Röd 165963

Warehouse TWIST KNOT DRESS - Vardagsklänning - mustard, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Superdry GYMTECH GOLD HYBRID - Luvtröja - schwarz,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Noisy May Kofta - rosa,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Hey Honey LEGGINGS LEAVES - Tights - grön,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Fjäril väggdekorationer 3D med med med magneter 12 st / förp Röd 165963

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Fjäril väggdekorationer 3D med med med magneter 12 st / förp Röd 165963Fjäril väggdekorationer 3D med med med magneter 12 st / förp Röd 165963

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Vero Moda VMHOUSTON DRESS - Vardagsklänning - navy blazer/snow vit,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Superdry SEANNA MIT GRAFIK - Långärmad tröja - bordeaux,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Massimo Dutti T-shirt - bas - grå,Joma NILO - Träningsbyxor - navy,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Vans CLASSIC FIT - Långärmad tröja - burgundy/vit,
Massimo Dutti Slips - bordeaux,