Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Ekorre på lång träd vinyl vägg dekal,
Craghoppers M's NosiLife Adventure LS Shirt Dark Khaki,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25

Material & skötsel

YttermaterialFörstklassig skinnimitation

FoderTextil

InnersulaTextil

SulaKonstmaterial

FodertjocklekVarmt foder

TygSkinnimitation

Produktinformation

Rund

StängningDragkedja

DetaljerNitdekor, bergsklättringsöglor

ArtikelnummerMU312N005-O11

Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25

4 Pärlemorvita Vax-LED-Antikljus med flimrande låga, Push-In, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • FRÖER BLOMMOR - DUBBEL VALLMO ROSA & MÖRKLILA BY ENKLA BLOMMOR,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • HIP Bäddset 6097-H Milika 135x200 cm flerfärgat,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Ballonger - dia. 23 cm - Neon - Runda - 10 st,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25Mustang Höga sneakers sneakers sneakers - kaffee ecfe25

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Poster - Your mind is powerful No.1 40x50cm,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

GARDENA Droppbevattningssystem plantrader S Starter Set 15 m 130,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

vidaXL Transportväska med skum,Vinglas Paris,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Nature Minidrivhus 35x23,5x11 cm 6020216,
Two Cut Sunflowers,Vincent Van Gogh,43.2x61cm,