IZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ce

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Ghostbusters: The Board Game - Brädspel,
Platta Poly 9.0 Jordgubb Rosa,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

IZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ce

Material & skötsel

Material100% bomull

Skötselråd40°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

KrageButton-down

FörslutningKnapp

MönsterRandigt

ArtikelnummerIZ122D00D-K11

IZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ce

Axelledning (xL) 2 mmx135 mm M2 Graupner, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Badrumsmöbel 3-delar,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Flaskhölster Brun,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Victoria Frances - Vampire Girl Pub Spegel,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

IZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ce

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

IZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ceIZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ceIZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ceIZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ceIZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ceIZOD IZOD IZOD Skjorta - mazzainre blå 7328ce

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

BAHCO Vinkelhake 250 mm orange 9048-250,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Dualit Brödrost Lite 2 skivor Vit,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Poster Titanic 100x140 cm,Philips Hue Pillar Vit Amb double Vi,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Cecila Gallerani,LEONARDO da Vinci,54x40cm,
Three Pairs of Shoes,Vincent Van Gogh,49x72cm,