Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Hiko Rogue Cag Röd,
Only - onlGwenny 2/4 Top, Offvit,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543

Material & skötsel

Material58% bomull, 36% polyester, 4% viskos, 2% elastan

TygDenim

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt

Produktinformation

LivhöjdNormal

StängningDold dragkedjegylf

ByxfickorBakfickor, sidfickor

ArtikelnummerVE121N0AL-K11

Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543

Flygplanspropeller Pichler C6319, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
 • Shark Island Brädspel Spel,
  I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

 • Ubbink Fontän Acqua Arte terrakotta med vattenfall (Liten),
  I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

 • Walltastic Fototapet Spiderman 45330,
  I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543Vero Moda Moda Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denim 906543

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Smoking Kit with a Drinking Pot,Jean Baptiste Simeon Chardin,33x,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

vidaXL Brevlåda i rostfritt stål,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

YATO Motorlåsverktyg för dieselmotorer 6 Delar Opel YT-06013,Doctor Who - Exploding Tardis,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Trähus med termometer, stl. 23,5x16,5 cm, Kejsarträd, 1st.,
Super 7 Self Watering Propagator Indoor Gardening,