Lee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099b

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Jingle bells, God Jul mamma, Tomte,
Salomon M's Crossamphibian Swift 2 Shoes Poseidon/Taos Taupe/Ebony (2019),

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Lee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099b

Material & skötsel

Material99% bomull, 1% elastan

TygDenim

Icke-textila delar av animaliskt ursprungJa

Skötselråd30°C maskintvätt

Produktinformation

LivhöjdNormal

StängningDold dragkedjegylf

ByxfickorBakfickor, sidfickor

ArtikelnummerLE422G065-K11

Lee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099b

Byggstrålkastare Brennenstuhl H1000 Halogen 1000 W 16000 lm Varmvit Blå, Svart, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Picasso kuddfodral kuddöverdrag 45X45 cm olika motiv,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Prince Baltasar Carlos with a Dwarf,Diego Velazquez,50x40cm,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Dammsugarpåsar Fasett EVC-95,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Lee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099b

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Lee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099bLee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099bLee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099bLee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099bLee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099bLee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099bLee MORTON - Jeans straight leg - mid blå blå blå f8099b

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Lampa svart med skärm Lyx - vit sammet,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

10st exklusiva stora papperskassar,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Krympslang - transparent - 3,2 mm - 10 m,Detta kök Kakeldekor,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Väggdekor 6st Vita Snirkliga kvadrater,
Skrivbok Toulouse,