Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Emaljtallrik Pippi från Muurla 18 cm,
Yoshi Mjukisdjur / Gosedjur,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3

Material & skötsel

YttermaterialSkinn och textil

FoderTextil

InnersulaSkinnimitation

SulaKonstmaterial

FodertjocklekTunt foder

SkötselrådImpregnera skorna innan du använder dem

Produktinformation

Rund

StängningSnörning

DetaljerCut-outs, med ett extra par skosnören

ArtikelnummerIC312O00A-A11

Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3

Kingdomino Giant Brädspel, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Växelmotor MFA 950D1481 12 V/DC 148:1,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Landscape with the Temptations of St,Claude Lorrain,60x40cm,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • The Church of Trinita dei,Jean Baptiste Camille Corot,45x74cm,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3Iceberg CANARIA CANARIA CANARIA - Sneakers - vit f9dea3

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

39cl Italian set of 6 Wine glasses for Kitchen,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Hobbysax, L: 18 cm, Högersax, 1st.,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

vidaXL Överdrag till ståbord 2 st Ø 60 cm stretch gräddvit,8 unika handgjorda julkort dubbla,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

vidaXL Bakre bussningsverktygssats för Ford Focus MK1 1998-2004,
Blinkande Iskuber Flerfärgade,