Carcassonne: Exp4 Tower (Svensk (Svensk (Svensk version) - Brädspel be43a5

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

CLP Barstol Pisa V2 Konstläder, svart/rostfritt stål,
124 Dun kudde 500 g 295:-,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Carcassonne: Exp4 Tower (Svensk (Svensk (Svensk version) - Brädspel be43a5

Spännande och underhållande brädspel.

För 2-6 spelare. Speltid: 60 min. Ålder: 8+. Svensk version

Invånarna i Carcassonne har nu börjat bygga även på höjden med imponerande torn.

Dessa torn utökar de lokala härskarnas kontroll och ger nya möjligheter under spelet.

Torn ger spelare möjlighet att ta tillfånga sina motståndares följeslagare. När de väl har blivit tillfångatagna kan din motståndare få tillbaka sina följeslagare genom att fånga en av dina.

Utöver nya taktiker innehåller även denna expansion ett torn som kan användas för att fördela brickorna under spelet.

Varje bricka från denna expansion är även markerad med en symbol som gör att du enkelt kan hitta brickorna som tillhör expansionen.

Kräver grundspelet Carcassonne.

Carcassonne: Exp4 Tower (Svensk (Svensk (Svensk version) - Brädspel be43a5

vidaXL Mörkläggningsgardiner för barn 2 st 140x240 cm fiskar blå, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Spegel Antik 53x42 cm - antikguld,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • König Trådlöst larmsystem (SAS-ALARM120),
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Mekanisk saftpress 18 L,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Carcassonne: Exp4 Tower (Svensk (Svensk (Svensk version) - Brädspel be43a5

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

NY CheeSmart Kvadrat vit ostkupa ost förvaring kylskåp Tupperware ostar julklapp,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Klänning Cecil Fuji,Lost Ink TALULAH SWEETHEART CUT COURT SHOE - Klassiska pumps - nude,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

WEEKEND MaxMara ROLF - Stövletter - cuoio,
Supervarm vinterkeps med öronlappar.,