Salming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdad

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Poster - Diamant guld no.7 40x50cm,
Utomhusväggbelysning Nordlux Blokhus 60 W Stål,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Salming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdad

Produktbeskrivning

Snabb löparsko för maximal prestation

Naturlig löparsko som hjälper dig att prestera på topp oavsett om det är på korta eller långa distanser. Snabbhet är ledord för att beskriva den lätta Race 5 skon från Salming. Skon är följsam på ett vis som gör att du får ut det bästa möjliga av dina rörelser och kroppens naturliga biomekanik. 2-lagers konstruktionen gör den hållbar utan att göra avkall på den viktiga komforten.

Mellansulan RunLite ger oerhörd flexibilitet och en marknära känsla tillsammans med inslaget av Torsion Efficiency Unit i kolfiber som ger bra respons och stadga utan att skorna blir för styva. Yttersulan i gummi ger bra respons mot underlaget och med ToeBox blir skon mer rymlig för att framfoten ska kunna expandera i landningsfasen. 

Detaljer

 • Normal storlek
 • Rakt snitt
Extra Information

Neutral

Mer
Specifikation
Användningsområde
Träning  
Löparskor
Löpstil: Neutral
Dämpning: Låg (upp till 5 mm)
Nivåskillnad tå-häl: 5 mm
Material
Yttermaterial: Syntet
Sula: Gummi
Mellansula: RunLite
Skotillbehör
Förslutningssystem: Skosnören  
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2017
Produktnummer
700427

Salming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdad

Patent ritning 50x70cm 1911, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
 • Ekologiska fröer - körvel 900 frön - Enkla Blommor,
  I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

 • Rullstol utomhus trädgårdsvagn vassvatten vagn + 25m slang,
  I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

 • Danae,Rembrandt van rijn,50x50cm,
  I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Salming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdad

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Salming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdadSalming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdadSalming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdadSalming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdadSalming Salming Salming M's Race 5 Shoes Ceramic Grön 4ebdad

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

vidaXL Tidningsställ Melrose vit,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

British/Queen Sign Wall Decorative,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Empress Josephine,Pierre-Paul Prud hon,50x40cm,Kanna BORBA - Ankelboots - scudo lame,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

vatten väst -M,
Kanna NOLA - Overkneeskor - sebino,