DRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fb

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Modellbygge flygsimulator Ikarus aeroflyRC7 Standard Inkl. sändare,
Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 170 A,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

DRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fb

Material & skötsel

Material70% bomull, 18% polyester, 9% viskos, 3% elastan

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

LivhöjdNormal

StängningDold dragkedjegylf

ByxfickorBakfickor, sidfickor

MönsterMelerat

ArtikelnummerDR222E00U-C11

DRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fb

W+G Tapet Idealdecor Murals World Map, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.4 40x50cm,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Minions Barngardin 250x140 cm gul ASSO220008,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Orphan Girl at the Cemetery,Eugene Delacroix,66x54cm 03,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

DRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fb

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

DRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fbDRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fbDRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fbDRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fbDRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fbDRYKORN HOOP - Tygbyxor - anthrazit anthrazit anthrazit meliert 1e62fb

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

vidaXL Mörkläggningsgardiner för barn 2 st 140x240 cm fiskar blå,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

vidaXL Eluttag i form av en sten med fjärrkontroll,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

LED Nattlampa 0.4 W,Dammsugarpåsar Miele Complete C3 EcoLine,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Esschert Design Stövelställ vit CF48W,
T-shirt - Riktiga Män Luktar Diesel - HERR,