Haglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5a

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Placeringskort bröllop dop fest lyxiga 50 st,
Dammsugarpåsar Miele S 300i-399i,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Haglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5a

Material & skötsel

Material93% polyamid, 7% elastan

Skötselråd40°C maskintvätt

Produktinformation

SportVandring

LinningDelvis elastisk

LivhöjdNormal

TillbehörSnabbtorkande, förformat knä, zip-off

StängningDold dragkedjegylf

ByxfickorSidfickor

FickorIstoppsfickor, benficka

MönsterEnfärgat

DetaljerDragkedja

FunktionAndningsaktiv

ArtikelnummerH2742E00Q-C11

Haglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5a

Poster - Small moments Big memories No.3 30x40cm, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Plastduk 1-årskalas Rosa,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Ubbink Acqua Arte Portland set 1387057,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • vidaXL Tändinställning verktyg Opel, Astra, Aglia, Corsa, Combo,,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Haglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5a

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Haglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5aHaglöfs LITE ZIP OFF PANT MEN MEN MEN - Tygbyxor - magnetite 2c7b5a

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Poster Promenad i öknen, 70x100 cm,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Liten guldgjord krage för handfat för handfat överflöd 21mm,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Ljusstake med glaskupa 43 cm - guldbrun,Bolsius Sparkle Lights 2 st Ribbon Röd 103622396741,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Bordsduk Papper Röd,
CAMPZ Lacanau Tent 3P (2019),