sandro T-shirt med print print print - vit 911e28

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Oras Magnetventil 199206V,
Kokatat M's Meridian Drysuit Gore-Tex Mango,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

sandro T-shirt med print print print - vit 911e28

Material & skötsel

Material100% polyester

TygJersey

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

HalsRundad

MönsterTryck

ArtikelnummerSAD22O00K-A11

sandro T-shirt med print print print - vit 911e28

Sissel Step-fit matta 49x49 cm grå SIS-162.053, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Karta över Gnarp, Hälsingand,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Skrivbok Kramfors,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Perel Pedalhink rund 12 L gräddvit HP100103,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

sandro T-shirt med print print print - vit 911e28

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

sandro T-shirt med print print print - vit 911e28sandro T-shirt med print print print - vit 911e28sandro T-shirt med print print print - vit 911e28sandro T-shirt med print print print - vit 911e28sandro T-shirt med print print print - vit 911e28sandro T-shirt med print print print - vit 911e28sandro T-shirt med print print print - vit 911e28

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

Garbage Bag Holder for 2 bags With Lid Foldable Portable Home Ga,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

200 stk. 300x440 mm (I9) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Smartline Desk, CEE 7/4, RJ45 ho,USB Typ A ho, Aluminium/Svart,Good Morning Bäddset 5785-P Hearts 240x200/220 cm taupe,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

Philips myLiving Infälld smartspot Asterope 4,5 W 591803116,
Poster Krom Stötfångare, 50x50cm,