Versace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978f

avStefan Hesserud Persson

MIN EKONOMI

Prisfallet på bostadsmarknaden tycks ha bromsat upp – åtminstone temporärt.
I mars sjönk bostadsrättspriserna med 1 procent, samtidigt som villapriserna steg med lika mycket, enligt Svensk Mäklarstatistik.

Yuneec H520 Industridrönare RtF Kameraflygning,
Ljuslykta - Världens bästa son, vit,

För tredje månaden i rad ligger bostadspriserna mer eller mindre stilla i stora delar av landet. Även på tre månaders sikt är förändringarna små: minus 1 procent på bostadsrätter och +/– 0 på villor.

Bilden av en stillastående marknad bekräftas också av Valueguards hox-index som visar på oförändrad prisnivå gällande den senaste månaden för såväl bostadsrätter som villor.

Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik, konstaterar att hösten och vinterns prisfall tycks vara brutet.

– Nu ser vi en utplaning, även om vi inte vet om den är temporär eller inte. Vi får se framöver vad resten av våren ger, säger han.

Versace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978f

Material & skötsel

Material100% bomull

TygJersey

SkötselrådHandtvätt

Produktinformation

HalsRundad

MönsterTryck

ArtikelnummerVC122O036-G11

Versace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978f

Mannen har hatten : rättspoesi, | Foto: Svensk Mäklarstatistik
Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.
  • Dammsugarpåsar Allaway CV-1350,
    I centrala Stockholm låg priserna stilla i mars, medan de sjönk med 1 procent i Storstockholm, enligt Svenska Mäklarstatistik. De senaste tre månaderna har de legat stilla. Jämfört med perioden januari-mars förra året har dock priserna sjunkit med 9 procent.

  • Good Morning Bäddset 5237-A FLOWERS BUTTERFLY 140x200/220 cm,
    I Göteborg, som brukar ligga efter Stockholm i såväl perioder av prisuppgångar som nedgångar, backade priserna med 1 procent i mars. De senaste tre månaderna har de sjunkit med 4 respektive 3 procent i centrala Göteborg och Storgöteborg, på tolv månaders sikt med 5 respektive 4 procent.

  • Dammsugarpåsar AEG Storlek 10,
    I Malmö har inte priserna rört sig den senaste månaden. I centrala Malmö har de dock backat med 4 procent under perioden januari till mars. Det senaste året ligger nedgången på 5 procent.

Versace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978f

Villapriserna har rört sig betydligt mindre än bostadsrättspriserna. I Stockholm och Göteborg låg de stilla i mars, medan de steg med 1 procent i Malmö. Det senaste året har de backat med 6 procent i Stockholm, 1 procent i Göteborg och gått upp med 4 procent i Malmö.

Versace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978fVersace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978fVersace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978fVersace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978fVersace Collection Collection Collection T-shirt med print - rosso 6b978f

– Villamarknaden är mer robust mot prisförändringar än bostadsrättsmarknaden, säger Per-Arne Sandegren.

EGLO Tarbes Taklampa, kopparfärgad 79 cm 94195,

Årets inledande månader har präglats kraftigt av det skärpta amorteringskravet, som trädde i kraft 1 mars. I januari och februari gjordes rekordmånga affärer, medan utbudet efter införandet sjönk med nästan 20 procent i mars.

– Trots att bankerna skärpte sina krav långt tidigare blev det en psykologisk effekt, säger Per-Arne Sandegren.

Just nu står bostadsmarknaden och väger. Många köpare och säljare avvaktar för att se vart utvecklingen tar vägen. Från mäklarhåll andas optimism om nya prisuppgångar, medan bland andra Danske Bank spår att bostadspriserna ska ner ytterligare under året.

Lampa Herrgård med skärm 60 cm - vit,

– Om man tittar historiskt har det i regel varit en bra investering att investera i sitt boende över lång tid. Så lär det vara även fortsättningsvis. Under några få perioder har det varit ofördelaktigt, framför allt om man tvingas sälja i en nedgång. Men för det stora flertalet har bostadsinvesteringar varit en god affär, säger Per-Arne Sandegren.

Evighetskalender, stl. 19x23 cm, 180 g, 5st., hålstl. 15,3x9,2,YATO Hylsa för syresensor 22 mm,

”Det gör att vi nu har en ny situation på marknaden som inte följer något mönster från tidigare” slår man fast.

vidaXL Kudde 2 st velour brun 40x60 cm,
Husmodern 1983-14 Estée Lauder.Maria Scherer.Georg Rydeberg,